Értékes tápanyagok

Értékes tápanyagok

IVYBEARS ® formuláinkat magas minőségi szabványok szerint fejlesztjük és gyártjuk szépség- és egészségszakértőkkel együttműködve . Az IVYBEARS ® 100%-ban Németországban készül, és szigorú ellenőrzés alatt áll. Minden termékünk EU tanúsítvánnyal rendelkezik.

Orvosilag igazolt

Rohanó, digitális időkben napi stresszszintünk egyre növekszik, és egyre többen egyszerűen nem tudnak olyan egészségesen étkezni, mint szeretnének életmódjuk miatt. Az is köztudott, hogy a mezőgazdaságilag használt talajaink egyre inkább kimerültek, növényvédő és rovarirtó szerekkel szennyezettek. A levegő és a víz szennyezettsége is megnőtt, ezért egyre több gyümölcsöt és zöldséget kellene fogyasztanunk ahhoz, hogy normál étrendünkkel kielégítsük tápanyag- és ásványianyag-szükségleteinket. Táplálkozási szakembereink minden tudásukat és tapasztalatukat felhasználják, hogy segítsenek  elérni személyes szépség- és egészségcéljaid. Fontos különbséget tenni a nélkülözhetetlen tápanyagellátás és az optimális tápanyagellátás között, hogy megelőzzük az öregedés jeleit, vagy például bőrünk, hajunk megjelenését javítsuk.

Lendítsd fel egészséged!

A szépségvitaminok új generációja!

Gyümölcsös gumimaci, amitől hajunk fényes vagy bőrünk még ragyogóbb lesz? Léteznek! Az IVYBEARS® édes és ízletes macijaiban  rengeteg vitamin és tápanyag található . Rendszeres használatával az IVYBEARS ® vitaminmacik dúsabbá varázsolják a hajat és ragyogóbbá az arcbőrt. Ráadásul a nagy dózisú vitaminkomplexek  vegánok*, gluténmentesek, nem tartalmaznak mesterséges aromákat, titán-dioxid mentesek – és természetesen 100%-ban Németországban készülnek.

Gumimacik a szépségért!

A nők különösen sok különböző és kihívásokkal teli életszakaszon mennek keresztül, mint például a terhesség, a szoptatás, a hormonális változások, a menopauza vagy a stresszes mindennapok , amelyekben megnő az igény bizonyos tápanyagokra. Ilyen különleges időszakokban az egészséges táplálkozásunk általában nem élvez elsőbbséget,és nem kapja meg a szervezetünk azt, amit megérdemel. Ilyenkor az egészséges táplálkozás mellett egy jól összehangolt étrend-kiegészítő nagyon jó támasz lehet az élet ezen szakaszában. Ez különösen segít elérni azokat az egyéni szépség- és egészségcélokat, amelyeket a mindennapi életben normális táplálkozással nem lehet megfelelően kielégíteni.

Új recept amely garantálja a Német színvonalat!

A hajvitamin gumimacikat 100%-ban Németországban fejlesztették ki és gyártják szigorú ellenőrzés mellett.

Az IVYBEARS ® női és férfi hajvitaminok a legnépszerűbbek Európában. Németországban nagyon sok nő és férfi, valamint olyan influencerek és hírességek, mint Sylvie Meis, Alena Gerber vagy Cathy Hummels szeretik az IVYBEARS ® hajvitaminok ízét és különösen a hatását . Extra energiát adnak a hajnak és támogatják a növekedést.

A gumimaci formuláit a magas minőségi követelményeknek megfelelően, szépség- és egészségszakértőkkel együtt fejlesztettük tovább. Így az IVYBEARS® gumimacik  nemcsak vitaminokkal vannak tele, de finom ízük miatt ellenállhatatlanok  is. Emellett vegánok*, gluténmentesek, szójamentesek, szorbitmentesek és hozzáadott tartósítószerek, mesterséges színezékek** és ízfokozók nélkül készülnek. GMO-mentesen és titán-dioxidtól mentesen készülnek.