Sugározd a szépséget!

Sugározd a szépséget!

A magas koncentrátumú biotin, folsav és értékes vitaminok extra energiát adnak a hajnak!

A mi történetünk + küldetésünk

2012-ben az IVYBEARS ® története a németországi Kölnben kezdődött, amikor régi barátok a 30-as éveik elején tapasztalt hajproblémákról beszélgettek.

Kaan, az IVYBEARS ® alapítója és vezérigazgatója barátaival sokat gondolt a harmincas éveiben járó férfiak és nők hajproblémáira. Mindannyian egyetértettek: ritkuló hajra nincs jó megoldás. A legtöbb meglévő hajápoló termék vagy -kiegészítő többnyire mesterséges ízű, vagy egyszerűen nem praktikus.

A gumimaci  íze és formája által ihletett Kaan évekig kísérletezett, hogy a biotin és vitamin alapú hajkiegészítők hatékonyságát kényelmes, finom és ami a legfontosabb: hatékony gumimaciba sűrítse.

Három évet töltött az első nagy dózisú, gumimaci formájában megjelenő vitaminkomplex kifejlesztésével, amelyet 2015-ben dobtak piacra.

Az IVYBEARS ® NŐI & FÉRFI HAJVITAMINOK támogatják az egészéges hajat, ragyogó bőrt, és jó közérzetet, így belülről táplálja a szépséget.

Az IVYBEARS® Beauty Vitaminok mostantól nemcsak a hajvitamin kapható nőknek és férfiaknak, hanem az IVYBEARS ® Vibrant Skin segítségével ragyogóan szép bőrt is biztosítanak, az IVYBEARS ®  Boost Immune- al alapvető vitaminokkal erősítik az immunrendszert, az IVYBEARS ®  Restful Sleep-el segítségével pedig  elősegítik a természetes alvás egyensúlyát. 

Az IVYBEARS ® filozófiánkhoz hűen: csak nassoljon a szépségért!

Könnyed és ízletes falatozás!

Az igazi szépség belülről fakad

 

Az IVYBEARS® a szépségvitaminok új generációja.

A gyümölcsös gumicukor ízletes szórakozást nyújt. Egyszerűen: Nassolj a szépségért és az egészségért.

Az IVYBEARS ® Beauty Vitamin gyümölcsös gumimaci, amely tele van nagy dózisú vitaminkomplexekkel. Az innovatív vitaminmacik természetesen belülről támogatják a szépséget és a jó közérzetet.

Az IVYBEARS ® -t úgy tervezték, hogy támogassa az egészséges és vitamindús étrendet a stresszes mindennapokban,mert ki ne szeretné jobban a gumicukrot, mint a tablettákat?

Napi két gyümölcsös maci segít pótolni a vitaminhiányt, és változattól függően szép hajat, ragyogó bőrt vagy jó közérzetet biztosít, és így belülről biztosítja a szépséget.

Ivybears filozófiánk

Gumimaci formuláinkat 100%-ban Németországban, magas minőségi előírásoknak megfelelően, szépség- és egészségszakértőkkel közösen fejlesztjük, és szigorú ellenőrzés mellett gyártjuk.

 

  • 100%-ban titán-dioxid mentes!
  • Vegán, gluténmentes, szójamentes, szorbitmentes, halal, kóser és nem tesztelték állatokon
  • EU-tanúsított és jóváhagyott összetevők
  • Németországban tervezték és gyártották
  • Jóváhagyta a Német Szövetségi Élelmiszerügyi és Egészségügyi Minisztérium és az Európai Élelmiszerügyi és Egészségügyi Minisztérium.
  • Európa legkelendőbb vitamingumi márkája!

Ingyenes szállítás,legalább 3 termék  rendelése esetén      Várható szállítási idő 2-3 munkanap      90%-os ajánlási arány