Immunerősítő gumimaci

Extra erő az immunrendszer támogatásához!

Immunrendszerünk fő funkciója, hogy védje a szervezetünk a bekerülő kórokozóktól, mint a vírusok és baktériumok, valamint megszabaduljon a testben keletkező kóros sejtektől. Ha az szervezetünk hozzájut a megfelelő tápanyagokhoz, akkor fokozódik az immunrendszer aktivitása és a korábban legyengült szervezeted ellenállóbb lesz a különböző fertőzésekkel, betegségekkel szemben, ebben segít.

Az IVYBEARS ® narancs ízű BOOST IMMUNE gumimacija ,amit rendszeresen kell szedni a pozitív hatás fokozása érdekében,ehhez naponta két maci elegendő!

1 HÓNAPOS KEZELÉS, 60 db

Használat

Az IVYBEARS ® BOOST IMMUNE-t rendszeresen ajánlott szedni a pozitív hatás érdekében.
Naponta két maci támogatja az immunrendszered minden nap.

Tápanyagok

Az IVYBEARS ® BOOST IMMUNE természetes tápanyagokat, és különböző ásványi anyagokat tartalmaz,amely segít fenntartani  a napi szükséges vitaminmennyiséget.

Összetevők

Az IVYBEARS ® BOOST IMMUNE cinket, B6-vitamint, E-vitamint, D2-vitamint, B2-vitamint, B12-vitamint, C-vitamint és biotint tartalmaz.

Előnyök

A komplex formulát magas minőségi szabványok szerint fejlesztik és gyártják szépség- és egészségszakértőkkel együttműködve. Az IVYBEARS ® 100%-ban Németországban készül, és szigorú ellenőrzés alatt áll. Minden termékünk EU-tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyet a Német Szövetségi Táplálkozási és Egészségügyi Minisztérium bocsátott ki.

Energialöket a mindennapokra!

Az IVYBEARS ® Boost Immune tele van alapvető tápanyagokkal és vitaminokkal, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek a nők igényeinek. A macik hozzájárulnak a fizikai erő és az egészség javításához. A vitaminok természetesen stimulálják az immunrendszert és energiát adnak. A vitaminkomplex cinket, biotint, B6-, E-, D2-, B2-, B12- és C-vitamint tartalmaz.

Természetesen finom

A macik narancs ízesítésűek, vegánok, mesterséges színezékek és ízek nélkül, valamint titán-dioxid mentesek.

Ingyenes szállítás 12.900Ft feletti rendelés esetén      Várható szállítási idő 2-3 munkanap      90%-os ajánlási arány